Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Kampeersafari Botswana Reizen

Kampeersafari Botswana met Tongasabi, safari specialist voor Botswana. Sinds 1994 reizen we door Botswana en kamperen we in de National Parks van dit mooie land in Zuidelijk Afrika.
De kampeersafari Botswana reizen van Tongasabi bezoeken alle bezienswaardigheden en wildparken die u maar kunt bedenken. 

Er zijn verschillende reizen en reisroutes mogelijk. Naast reizen met vaste vertrekdata bieden wij u ook individuele maatwerk safari reizen aan door Botswana. Voor kleine groepjes en families verzorgen wij ook graag die kampeersafari door Botswana die past bij uw wensen. Vrijwel alle locaties in het land kennen we uit eigen ervaring en de meeste routes hebben we ook daadwerkelijk zelf (en meerdere malen) gereden met de Land Rover. Weinigen zullen dat kunnen zeggen en we putten dan ook uit onze eigen ervaringen. Tijdens een kampeersafari Botswana verblijft u echt in de natuur en de wildparken en campsites zijn niet voorzien van hekken. Alle dieren, inclusief olifanten en roofdieren hebben vrij toegang tot het kamp. Een meer avontuurlijke ervaring kunt u niet bedenken! Het zal niet de eerste keer zijn dat tijdens een kampeersafari ’s nachts leeuwen in het kamp op bezoek komen, bij locaties zoals Xakanaxa en North Gate (Khwai) in het Moremi Game Reserve hebben we dat zelf meerdere keren meegemaakt. Zelfs wilde honden in het kamp tijdens de schemering is wel eens voorgekomen.

Wilt u Botswana echt beleven op de meest avontuurlijke manier die er is, dan is een kampeersafari de beste reis die u uzelf kunt wensen. Een andere goede plek voor een kampeersafari Botswana is een bezoek aan het Central Kalahari Game Reserve. Dit uitgestrekte reservaat geeft u echt het gevoel alleen op de wereld te zijn. In de rustige tijd van het jaar kan het zo zijn dat er vrijwel geen andere toeristen in het National Park aanwezig zijn tijdens uw kampeersafari. Naast de Kalahari zijn de Makgadikgadi Zoutpannen (Nwete en Sua) ook een niet te missen bestemming. Tijdens 2 van onze kampeersafari reizen door Botswana stoppen we bij het bijzondere Kubu Island midden in de pannen. De meeste organisaties laten deze bijzondere plek links liggen omdat het te ver van de basis ligt. Het is een deel van Botswana dat eigenlijk in iedere reis thuis zou moeten horen. Uniek en surrealistisch met Baobab bomen en rotspartijen die boven de vlakke zoutpannen uitsteken.

 

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis