Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Meer informatie over Tongasabi Safaris

Tongasabi Safaris is reis specialist voor Zuidelijk Afrika. Sinds 1994 reizen wij door dit deel van Afrika en bieden we een groot aantal verschillende safari reizen aan. In eerste instantie met alleen privé- en maatwerkreizen in een oude safari Land Rover dwars door Zimbabwe en Botswana. Daarna zijn er diverse reizen bij gekomen, zoals avontuurlijke kampeersafari's door Mozambique en Namibië. Inmiddels bestaat het reisaanbod uit een groot aantal verschillende safari's, self drive reizen en rondreizen door geheel Zuidelijk Afrika, zowel eenvoudig, als met meer comfort en ook zeer luxe en exclusieve safari reizen waarbij u verblijft in bijzondere lodges.

Tongasabi, wat betekent dat?
Vaak krijgen we de vraag wat betekent Tongasabi? Het antwoord is een combinatie van twee verschillende woorden en betekenissen, Tonga en Sabi. Tonga is een taal van de Tonga bevolking welke leeft in het grensgebied met Zimbabwe en Zambia. Bijvoorbeeld op deze pagina van de Wikipedia kunt u er meer over lezen. 

Dan blijft er over Sabi en Sabi is afkomstig van de Sabi Rivier welke stroomt door Zimbabwe en Mozambique, ook wel bekend als de "Save Rivier". Deze rivier ontstaat in Zimbabwe en mondt uit in de Indische Oceaan. Ook in de Wikipedia kunt u meer vinden over deze rivier. Klik hier voor de link naar de Wikipedia pagina over de Save River. En hier vindt u een link naar Google Maps en de Sabi rivier.

Meer weten over Tongasabi Safaris?
Wilt u meer weten over Tongasabi Safaris en de reizen die wij aanbieden neem dan contact op met Marco de Lange via email (marco@tongasabi.com) of telefonisch op nummer 035-7600417.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis