Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Botswana

Beleef ongerept Botswana met Tongasabi Safaris!

Botswana is het land in Zuidelijk Afrika waar u midden in de wildparken kunt verblijven. Kamperen in de National Parks tussen de dieren (zonder hekken) is een echt bijzondere en avontuurlijke ervaring. Belangrijkste attracties het Moremi Game Reserve en het Chobe National Park. Ook met meer luxe en exclusief door Botswana reizen is mogelijk via een (fly-in) safari reist u naar bijziondere lodges in bijvoorbeeld de ongerepte Okavango Delta en de Kalahari Woestijn. Tongasabi is Botswana Specialist en biedt u ook een voordelige tussenweg met o.a. de comfortabele Botswana Safari - comfortabel lodge avontuur 14 dagen reis welke gebruik maakt van diverse vaste 3 sterren accommodaties zoals comfortabele chalets, rondavels en meru en-suite safari tenten.

Bekijk hier direct ons complete aanbod Botswana reizen!

Botswana reizen die speciaal door ons aanbevolen worden zijn de Botswana kampeersafari reizen (kampeersafari Botswana) en de luxe 10 daagse Botswana Lodge Safari speciaal voor reizigers die wel avontuur zoeken maar liever niet willen kamperen. Beide Botswana reizen bezoeken een groot aantal van de National Parks en hoogtepunten van het land. Ons overzicht aan Botswana reizen is groot, heeft u moeite een keuze te maken en/of wilt u advies ontvangen over de verschillende Botswana reizen neem dan contact op voor een persoonlijk advies.  Wij staan u graag te woord. Tel. 035-7600417.

Self drive reizen naar Botswana
Individuele 4x4 reizen naar Botswana zijn ook onze specialiteit. Naast de luxe reizen bieden wij ook betrouwbare 4x4 autohuur en avontuurlijke reisroutes. Compleet met campsite en lodge boekingen. Lees meer meer op onze Selfdrive4x4.com website.

Op deze Botswana Reizen pagina vindt u meer informatie over Botswana, de bevolking, het klimaat en toerisme. Zoekt u meer informatie over de verschillende wildparken in Botswana kijke dan bij Moremi Game Reserve, Chobe National Park en Okavango Delta

U Botswana reis begint bij Tongasabi Safaris!

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis