Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Malawi

Malawi in Afrika is bekend van het langestrekte Lake Malawi op de grens met Tanzania en Mozambique. Een verblijf aan het strand is een heerlijke rustpauze tijdens een safari reis door Zuidelijk Afrika.

Wildparken en bezienswaardigheden:
In Malawi vindt u o.a. het Nyika Plateau en Mt. Mulanja Park. In deze wildparken maakt u goede kans antilopen en roofdieren te zien. Het Nyika Plateau heeft bijvoorbeeld een zeer grote dichtheid aan luipaarden. De belangrijkte trekpleister van een reis door Malawi is natuurlijk het Lake Malawi. U kunt er zwemmen, duiken en snorkelen en de diverse tropische vissen bekijken. Bekende plaatsen aan het meer zijn Monkey Bay & Cape Maclear. Malawi is ook het echte Afrika, veel mensen, overal huisjes en akkertjes. Plaatsjes, dorpjes en markten waar van alles te koop wordt aangeboden. Veel souvenirs die verkocht worden in Zuidelijk Afrika worden ook gemaakt in Malawi. De meeste bekend is de ebbenhouten Malawi Chair.

Ons reisaanbod:
Tongasabi biedt u diverse groepsreizen die een bezoek brengen aan Malawi. De meeste reizen die Malawi aan doen dat als onderdeel van een (grotere) rondreis waarbij ook landen zoals Zambia en Mozambique worden bezocht. Zoekt u echter een specifieke op maatgemaakte reis naar Malawi (met bijvoorbeeld alleen uitstapje naar Zambia voor het South Luangwe National Park) dan kunnen wij u ook helpen. 

Wilt u meer informatie ontvangen over een reis naar Malawi neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Tel. 035-7600417.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis