Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Mozambique

Mozambique is het echte Afrika, dorpjes langs de kust, marktjes en allerlei soorten mensen. Met een kustlijn van meer dan 3000km kan het niet anders zijn dan dat de Indische Oceaan een belangrijk onderdeel wordt van elke Mozambique reis! U gaat het echte Afrika ervaren in Mozambique.

Wildparken en bezienswaardigheden:
Een van de belangrijkste trekpleisten in Mozambique is de Indische Oceaan. Daarnaast zijn er een aantal wildparken zoals bijvoorbeeld het Gorongosa National Park. Mooie plaatsen aan de kust die u kunt bezoeken tijdens een reis door Mozambique zijn bijvoorbeeld: Maputo (met het station ontworpen door Gustave Eiffel van de Eiffeltoren), Inhambane, Vilankulo (Vilanculos), Beira, Morrungulo, Bilene, Maxixe, Xai Xai en Inhassoro.

Ons reisaanbod voor Mozambique:
Er zijn diverse Tongasabi reizen die een bezoek brengen aan Mozambique en ook is het mogelijk voor een klein (eigen) gezelschap een maatwerk reis naar Mozambique te verzorgen. De combinatie met Zuid-Afrika, Malawi en of Zambia kan dan ook gemaakt worden. Houdt u van duiken dan is Mozambique ook een interessante bestemming, er zijn een groot aantal prachtige duiksteks langs de kust. Bij Inhambane vind je bijvoorbeeld het Manta Reef waar onder water enorme manta's te zien zijn!

Geschiedenis:
Na jaren van burger oorlog is het nu alweer ruim 20 jaar vrede in Mozambique en in de afgelopen jaren is het toerisme ernorm gegroeid. Mozambique is ook een populaire bestemming voor reizigers uit Zuid-Afrika.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis