Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Namibië

Namibië, zandduinen, dorre vlaktes, leegtes, dieren, bijzondere mensen en prachtige kleurcombinaties! In dit prachtige land blijft u fotograferen, de zonsondergangen en contrasten zijn enorm!

Bekijk direct ons complete aanbod Namibië Reizen

Tongasabi biedt u diverse Namibië reizen, zowel een georganiseerde rondreis in een kleine groep als self drive Namibië reizen en luxe maatwerk reizen.

Voor maatwerk reizen naar Namibië, self drive 4x4, autohuur, luxe lodge reizen of een Namibië rondreis met de eigen groep of familie kunt u het beste contact opnemen via het aanvraag formulier of de telefoon: 035-7600417.

Wildparken en bezienswaardigheden:
Namibië is vooral bekend van de rode zandduinen bij Sossusvlei / Sesriem en het Etosha National Park. Andere bijzondere gebieden zijn de Namib woestijn, het Damaraland en het Kaokoland (Kaokoveld) in het Noordwesten. Tijdens een reis door Namibië heeft u ook de mogelijkheid om in contact te komen met authentiek bevolkingsgroepen zoals de nomadische Himba stam en bijzondere Herero in het Noorden van het land. Spitzkoppe, Twyfelfontein, Cape Cross en de Epupa Falls in het uiterste Noorden van het land zijn ook aanraders om te bezoeken tijdens je Namibië vakantie. In Zuidelijk Afrika is Namibië een unieke bestemming qua landschap en uitgestrektheid. Zon, zand, rode, gele en grijstinten, woestijndieren en bijzondere mensen zoals de Himba bevolking u vindt het allemaal in Namibië. Het Etosha National Park bied je bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan antilopen zoals de springbok en gemsbok. Zebra wildebeest en giraffe. Ook vind je er de roofdieren zoals leeuwen en cheetah, olifanten en met een beetje geluk tijdens de safari de zeldzame neushoorns.

Etosha:
De verlichte drinkplaatsen in de Etosha rest camps (Halali, Namutoni en Okaukeujo) zijn een echte aanrader in het Etosha National Park. Buiten het National Park maakt u kans de zeldzame woestijnolifanten tegen te komen in het Damaraland.

Selfdrive:
Speciale aanrader zijn onze self drive reizen met 4x4 en individuele vrijheid zie onze Selfdrive4x4.com website: Namibië Self Drive Reizen Selfdrive4x4.com.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis