Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Zambia

Zambia is het land in Zuidelijk Afrika waar u bij Livingstone de Victoria Falls kunt bezichtigen. In het Oosten van Zambia aan de Luangwa rivier vindt u het prachtige South Luangwa National Park. Andere mooie Zambia reis bestemmingen zijn het Kafue National Park, de Busanga Plains en de Liuwa Plains in het Westen van Zambia.

Ons reisaanbod:
Tongasabi biedt u diverse Zambia reizen, avontuurlijk kamperen, comfortabel en Zambia reizen met fly-in verblijf in luxe-en exclusieve safari lodge. Tijdens een Zambia reis zijn er diverse safari activiteiten mogelijk, wandelen, game drives maar ook een kanotocht op de brede Zambezi rivier behoort tot de mogelijkheden. Ons overzicht bestaat uit een aantal Zambia reizen, zowel comfortabele kampeerreizen (safari's) puur en alleen naar Zambia als reizen die Zambia bezoeken als onderdeel van een grotere rondreis door Zuidelijk Afrika (vaak in combinatie met Malawi en Mozambique). Luxe en exclusieve Zambia reizen naar lodges en tented camps verzorgen wij ook. Zowel met fly-in transfers als verbingen via de weg.

Self drive met 4x4:
Zelf rijden & 4x4 autohuur? Een avontuurlijke self drive safari reis naar Zambia kunnen wij ook voor u verzorgen, met onze uitgebreide 4x4 ervaring kunnen wij u een goed en betrouwbaar reisadvies geven voor een self drive vakantie door Zambia. 

Wildparken en bezienswaardigheden:
Zambia en de Victoria Falls horen bij elkaar. Veel reizigers die deze watervallen komen bekijken reizen via Livingstone. Voor veel reizigers is Zambia nog onbekend, voor een Afrika reis het is ook vaak niet de eerste bestemming op het safari lijstje van de Afrika reiziger. Een bezoek aan Zambia is bijzonder de moeite waard, De Bangweulu Wetlands en de Busanga Plains zijn zeer bijzondere natuurgebieden met een rijke flora en fauna.

U vindt in Zambia ook de Chimfunshi Chimpanzee Orphanage waar allerlei Chimpansees en apen op gevangen en verzorgd worden. De plaats in Zuidelijk Afrika om in contact te komen met deze intelligente dieren. 

Heeft u moeite om een keuze te maken en/of wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende Zambia reizen van Tongasabi neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Tel. 035-7600417.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis