Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Zimbabwe

Zimbabwe is bekend van de Victoria Falls, een bezoek aan deze imposante watervallen op de grens met Zambia maakt vaak deel uit van een safari reis naar Zuidelijk Afrika. Na jaren van onrust is het nu weer mogelijk om veilig door Zimbabwe te reizen. Op dit moment zijn er nog maar weinig groepsreizen die naar Zimbabwe gaan als gevolg van de problematische economische en politieke situatie in het land. De meeste Zimbabwe reizen die er wel naar toe gaan brengen een bezoek aan de Victioria Falls in Zimbabwe of gebruiken het vliegveld in Victoria Falls als start- en/of eindpunt voor een safari reis door Zuidelijk Afrika.

Wildparken en bezienswaardigheden:
De bekende wildparken in Zimbabwe zijn Hwange National Park in het Westen en Mana Pools dat aan de Zambezi rivier op de grens met Zambia ligt. Matusadona aan het Lake Kariba is ook een echte aanrader voor een safari reis naar Zimbabwe. Een National Park wat nu deel uit maakt van het grotere Limpopo Transfrontier Park met Zuid-Afrika en Mozambique is het Gonarezhou National Park. Matobo (Matopos) in de buurt van Bulawayo is bekend van de granieten kopjes en vlak bij Masvingo vindt u de ruines van Great Zimbabwe. In het Oosten is er Chimanimani en de Vumba. 

Ons reisaanbod:
Voor Zimbabwe bieden wij diverse reizen aan, zowel eenvoudig kamperen als comfortabele reizen. Tevens is het mogelijk een luxe maatwerkreis te maken naar Zimbabwe

Self drive reizen naar Zimbabwe:
Self drive reizen naar Zimbabwe, ontdek dit prachtige land en reis met een 4x4 door de verschillende wildparklen. Wij kunnen u van een goed reis advies voorzien, vrijwel alle National Parken in Zimbawe kennen wij uit eigen reiservaring.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis