Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de wereld in één land, bezoek dit prachtige land en ervaar het zelf! Tongasabi Safaris biedt u diverse reizen aan naar Zuid-Afrika. 

Zuid-Afrika is vooral bekend van Kaapstad, de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop, Johannesburg, het Kruger Park, Nelson Mandela de apartheidsgeschiedenis en de band met Nederland. Stellenbosch, Kaaps-Hollandse landhuizen, de heerlijke wijnen (b.v. Pinotage, Merlot, Cabertnet Sauvignon), de Garden Route en de sloppenwijken van Soweto. Het is allemaal Zuid-Afrika. Een reis door Zuid-Afrika kan daardoor ook nooit lang genoeg duren en veel reizigers zullen terug komen om nog meer van het land te verkennen.

Wildparken:
Wildparken zoals het Kruger National Park zijn een echte aanrader en de meeste reiziger bezoeken dit grootste National Park van Zuid-Afrika. Minder bekend en minder bezocht is het Kgalagadi Transfrontier Park (voorheen het Gemsbok National Park) op de grens met Botswana en Namibie, een echte aanrader in de uitgestrekte en droge Kalahari Woestijn. Ook het nieuwe Mapungubwe National Park in het Noorden is zeker de moeite van een bezoek waard. Er komen daar nog maar weinig toeristen en het is een goede plek om familie groepen olifanten van dichtbij te zien.

Reisaanbod:
Ons overzicht bestaat uit een aantal Zuid-Afrika reizen. Wilt u advies ontvangen over de verschillende Zuid-Afrika reizen van Tongasabi neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Tel. 035-7600417.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis