Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Moremi Game Reserve

Het Moremi game reserve (wildreservaat) in Botswana is een van de meest belangrijke en mooiste wildgebieden van geheel Zuidelijk Afrika! Op een safari reis door Botswana mag een bezoek aan dit wildpark niet ontbreken. Grote stukken natuur van de Okavango Delta maken ook deel uit van het Moremi Game Reserve. Belangrijke delen en (campsites) binnen het wildreservaat zijn o.a. North Gate (Khwai en de Khwai rivier), South Gate, Third Bridge en Xakanaxa (beiden aan de Westkant van Moremi). Bijzondere plaatsen waar u veel dieren kunt treffen zijn o.a. Dead Tree Island (vol met dode bomen) en de Dombo Hippo Pools (bereikbaar vanuit de Khwai campsite bij North Gate). Aangrenzen aan Moremi vindt u het Chobe National Park.

Safari en Reizen naar Moremi Game Reserve:

Vrijwel alle Botswana reizen brengen een bezoek aan het Moremi Game Reserve. Bijvoorbeel de 14-daagse kampeersafari of de 14-daagse comfortabele Botswana reis brengen een bezoek aan het reservaat.

Okavango Delta:
Een groot deel van de Okavango Delta valt binnen het Moremi Game Reserve. Het bekendste gebied is Chief's Island.

Kamperen in het Moremi Game Reserve:
Met een self drive safari reis van Selfdrive4x4.com kunt u ook een meerdaags bezoek brengen aan dit bijzondere natuurreservaat in Botswana.  De meest interessante campsites zijn Xakanaka, Third Bridge en Khwai (North Gate). De ligging is redelijk ver van alle echt natte delen van Moremi en de Okavango Delta. Maar tijdens game drives is het heel goed mogelijk de grenzen van het berijdbare gebied op te zoeken. Campsites moeten van te voren gereserveerd en betaald worden. Het is niet mogelijk op de bonnevooi naar Moremi te reizen en te overnachten op deze campsites. Van te voren reserveren is dus noodzakelijk. 

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis