Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Vliegtickets

In combinatie met een reis naar Zuidelijk Afrika kunnen wij de vliegtickets verzorgen. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte. Vaak lukt het om een voordelig tarief te vinden dat gebruikt mag worden samen met een landarrangement. Dit landarrangement kan een van onze reizen zijn, een self drive of een lodge en/of hotel verblijf in Zuidelijk Afrika.

Vluchtschema's kunnen, afhankelijk waar de vlucht geboekt is, gechecked worden via deze websites: 

Tevens op de website van de airline zijn de vluchten toegankelijk. Gebruik de achternaam en booking referentie om in te loggen.

Als u liever zelf een vlucht boekt of daarbij gebruik wilt maken van gespaarde punten (miles) dan is dat geen enkel probleem. Al onze reizen zijn met en zonder vluchten beschikbaar en ook kunnen we bijvoorbeeld een los deel van de aanvullende locale / regionale vluchten voor u verzorgen.

De tickets die door Tongasabi geboekt worden in combinatie met een reis vallen onder de SGR garantievoorwaarden.

De vliegtarieven naar Zuidelijk Afrika, o.a. Johannesburg en Kaapstad zijn de laatste jaren sterk gestegen. De netto prijzen zijn vrijwel gelijk gebleven, maar de belastingen & brandstoftoeslagen hebben deze prijsstijging veroorzaakt.

Een vlucht naar Zuidelijk Afrika komt uit op ongeveer een bedrag tussen de € 650,- en € 1.250,- inclusief taxes. Het tarief is afhankelijk van het seizoen, de geboekte klasse, speciale aanbiedingen (wereld deal weken) en eventuele verbindingsvluchten naar de eindbestemming toe. 

Tongasabi verkoopt geen losse tickets. Zoekt u alleen een vlucht, kijk dan bijvoorbeeld op Supersaver, Vliegticketspecialist of www.klm.nl voor de meest voordelige vliegtarieven.

Annulering van reeds uitgegeven (geprinte) vliegtickets:

Voor annulering van vliegtickets zowel los geboekt als vliegtickets welke onderdeel zijn van een complete reis kunnen afwijkende annuleringsvoorwaarden gelden indien de vliegticket reeds geprint is. Informeer bij boeking naar deze voorwaarden. Hierbij worden de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij gevolgd. Bij de meeste goedkope tickets is dit 100% (non refundable).

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis