U wilt eens een keer iets totaal anders op vakantie? Maak dan gebruik van autohuur in Zuid Afrika en verplaats u zelfstandig door het land. Zuid Afrika is een prachtig land onderin Afrika en kent veel wildparken waar u met uw 4×4 doorheen kunt rijden.

Kiest u voor autohuur in Zuid Afrika, dan kiest u voor vrijheid. U bepaalt wat u bezoekt en in welke snelheid. Heeft u toch liever dat het een en ander voor u geregeld is? Geen probleem. Selfdrive4x4.com biedt diverse complete autohuur pakketten in Zuid Afrika aan, waardoor u zich ook over de accommodatie en de reserveringen geen zorgen hoeft te maken.

Buurlanden

Zuid Afrika grenst aan Namibië en Botswana. Ook twee prachtige landen om een keer te bezoeken. Selfdrive4x4.com heeft een schitterende en avontuurlijke reis door Zuid Afrika en Botswana samengesteld, waarbij uw verblijf en de autohuur in Zuid Afrika én Botswana prima geregeld is. In 20 dagen maakt u kennis met de pracht en praal van Zuid Afrika en de schitterende omgeving van Botswana.

Zelf aan het stuur

Wilt u zeker weten dat de autohuur in Zuid Afrika goed geregeld is, maar neemt u op het gebied van reserveringen en accommodaties liever zelf de touwtjes in handen? Maak dan gebruik van een van de vele 4×4 wagens die voor u klaarstaan. Betrouwbaar en voordelig zodat de autohuur uw reis in Zuid Afrika in geen enkel opzicht zal belemmeren.