Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Beiden self drive specialisten in Zuidelijk Afrika. Marco heeft meerdere jaren in Zimbabwe gewoond en Hans heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Hierdoor kennen wij alle ins en outs van Zuid-Afrika en hebben wij veel goede lokale contacten. Hiermee helpen wij u graag de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken.

Up-to-date advies en betrouwbare auto’s

Doordat wij regelmatig naar Afrika gaan en vrijwel dagelijks contact hebben met onze partners ter plekke, hebben wij altijd up-to-date advies. Daarnaast werken we alleen samen met betrouwbare (4×4) autohuur bedrijven zodat u met een gerust hart de Zuid-Afrikaanse wegen kunt trotseren.

Tongasabi

Wij krijgen vaak de vraag: wat betekent Tongasabi? Het antwoord is een combinatie van twee verschillende woorden en betekenissen, Tonga en Sabi. Tonga is een taal van de Tonga bevolking welke leeft in het grensgebied met Zimbabwe en Zambia. Bijvoorbeeld op deze pagina van de Wikipedia kunt u er meer over lezen.

Sabi is afkomstig van de Sabi Rivier die door Zimbabwe en Mozambique stroomt, ook wel bekend als de “Save Rivier”. Deze rivier ontstaat in Zimbabwe en mondt uit in de Indische Oceaan.

Heeft u een self drive vraag of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op 024-2082200 of een email sturen naar info@tongasabi.com. Wij helpen u graag verder.

Hans Schoelink & Marco de Lange