Over de Toyota RAV

De standaard wagen voor vier personen is de betrouwbare Toyota RAV. Wij bieden graag een grotere en meer betrouwbare auto aan, zodat u met een goed gevoel op reis kunt. Uit ervaring weten wij dat rijden door Zuid-Afrika een stuk prettiger is met een grotere auto dan een kleinere goedkope auto. Daarnaast is het ook nog eens praktisch. In een hogere auto heeft u in de wildparken veel meer kans dieren te zien.

Deze stevige Toyota biedt veel ruimte en comfort tijdens uw self drive reis door Zuid-Afrika. Voorzien van alle moderne gemakken zoals stuurbekrachtiging en airco.  Er is plaats voor vier personen en vier koffers. Deze auto heeft voldoende ruimte om comfortabel met vier volwassenen door Zuid-Afrika te reizen. De RAV is een stevige en betrouwbare automaat. Een ideale wagen om Zuid-Afrika mee te ontdekken!

Samengevat biedt de Toyota RAV u veel ruimte en comfort tegen een voordelige prijs.

De standaard wagen bij deze reis is groot en betrouwbaar. Wilt u toch liever een grotere auto? Dat kan! U kunt de wagen upgraden naar een Nissan X-trail.

Specificaties

De precieze wagen kan verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle huurauto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen.

stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

De auto is voorzien van stuurbekrachtiging

radio cd

Radio / CD

De auto is voorzien van een radio/cd speler, USB aansluiting en vaak AUX en Bluetooth

airco

Airco

De auto is voorzien van airconditioning

Prijzen

De prijzen verschillen per seizoen, locatie en duur van de reis. Wij maken graag een zo gunstig mogelijke aanbieding bij uw persoonlijke wensen.

Indicatieprijs per dag

  • Laagseizoen (januari - maart) v.a. € 74,-
  • Voorseizoen (april - juni) v.a. € 87, -
  • Hoogseizoen (juli - oktober) v.a. € 143,-
  • Naseizoen (november - december) v.a. € 123,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De prijs verschilt per start- en eindlocatie en duur van de reis. Wij maken graag een zo gunstig mogelijke aanbieding voor uw persoonlijke wensen.

Inbegrepen

Onbeperkte kilometers
Standaard verzekering met eigen risico
Handig Selfdrive4x4.com Keycord

Niet inbegrepen

Aanvullende verzekering zonder eigen risico
Cross border documenten
2e driver (bij enkele types)
GPS en/of satelliet telefoon
One way fee (start en eind in een andere plaats)
10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie