Toyota Landcruiser 79 DC

Bijzonder mooie en sterke 4×4 Land Cruiser geschikt voor 4-5 personen. Deze auto heeft twee daktenten waarvan de ene tent wat breder is. Dit is de ideale self drive 4×4 voor een gezin.

De Toyota Land Cruiser 4×4 79 DC is een van de meest gewilde 4×4 auto’s voor Afrika. Voor velen de beste huurauto beschikbaar. De Land Cruiser is uitermate geschikt voor het bezoeken van de meest afgelegen gebieden waar echte 4×4 aandrijving noodzakelijk is.

De Land Cruiser heeft een 2e accu, een long range tank en een sterke dieselmotor. Daarnaast is de Land Cruiser compleet uitgerust voor een kampeersafari door Zuidelijk Afrika. Met een bbq set, gasbrander en gasfles, watertank, koelkast/vriezer, tafel en stoelen en complete keukenset kunt u prima bij de auto koken. In de bijgeleverde laadkist kunt u de kookuitrusting en proviand opbergen.

 

Specificaties

Bekijk hier de specificaties van de Toyota Land Cruiser Double Cab 79 4x4. Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

4.2 dieselmotor

personen

Up to 5 people

2 adults & 3 children or 4 adults

bbq

BBQ set

Complete BBQ set

gasfles

Jerrycan voor diesel

1 of 2 jerrycan(s) van 20 liter (afh. uitrusting)

daktenten

Daktenten

1 of 2 daktenten met matras

gaskoker

Camping gas cylinder & stove

1 or 2 gas cylinders to cook (dep. equipment)

diepvriezer

Koelkast / vriezer

12v/220v (afh. type)

keukenset

Keukenset

Complete keuken en bestek set

kussens en handdoeken

Slaapuitrusting

Slaapzakken of dekbedden inclusief een klein kussen

laadkist

Laadkist

Een laadkist voor de kookuitrusting en proviand

lantaarn

Lantaarn of lamp

12v oplaadbare lantaarn of een gaslamp

radio cd

Radio / CD

De auto is voorzien van een radio/cd speler, USB aansluiting en vaak AUX en Bluetooth

stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

De auto is voorzien van stuurbekrachtiging

Watertank

Een 40 liter watertank (afh. type)

Inbegrepen

Onbeperkte kilometers
Volledige kampeeruitrusting
12v koelkast/vrieskast
Extra diesel en/of water tanks
Extra reservewiel
Standaard verzekering met eigen risico
Handig Selfdrive4x4.com Keycord

Niet inbegrepen

Verlaging van het eigen risico
Cross border documente
2e driver (bij enkele types)
GPS en/of satelliet telefoon
One way fee (start en eind in een andere plaats)
Aanvullende verzekering zonder eigen risico
10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie