Een 4×4 huren en dan Zuid Afrika verkennen. Wie wil dat nou niet? Op deze manier leert u het land echt kennen en bepaalt u zelf hoe uw reis eruit ziet. Wij helpen u op weg met een voorgestelde route en een volledig uitgeruste 4×4, die wij verhuren in Zuid Afrika. U bepaalt echter zelf hoe u de reis precies uitvoert.

Het land

Zuid Afrika roept een beeld op van wilde dieren, heerlijk weer en een prachtige omgeving. En dat is ook zo. Zuid Afrika kent grotendeels een halfwoestijn klimaat, met aan de kust een subtropisch klimaat. Hierdoor is het overdag vaak zonnig en ’s nachts koel. Het land kent hoogvlaktes, veel heuvels en een smalle kuststrook. Een 4×4 huren is in Zuid Afrika geen overbodige luxe. Door de vele wildparken die het land herbergt, zijn diverse 4×4 tracks geplaatst. Zo wordt uw zoektocht naar wilde dieren nog eenvoudiger.

Betrouwbare huurauto’s

Bij Selfdrive4x4.com kunt u een 4×4 huren om Zuid Afrika te verkennen. U kunt starten in Johannesburg, Durban, Kaapstad of Upington. Wilt u liever ergens anders starten, dan is dat in overleg mogelijk. Liever een 4×4 huren in combinatie met accommodaties en reserveringen? Selfdrive4x4.com heeft ook diverse self drive pakket reizen samengesteld.