Bagatelle Kalahari Game Ranch – Campsite

Bagatelle Kalahari Game Ranch heeft verschillende chalets en vijf kampeerplaatsen. De Game Ranch ligt vlakbij Mariental in Namibië en biedt een relaxte stop tijdens uw self drive 4×4 reis door Zuidelijk Afrika.

De kampeerplaatsen liggen vrij tussen de rode zandduinen en zijn van alle gemakken voorzien. Iedere plaats beschikt over een eigen toiletblok met warm en koud water. U kunt gebruikmaken van het zwembad en op aanvraag ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant.

De Game Ranch biedt verschillende activiteiten aan. Zo kunt u mee op game drives of een bushmen wandeling. Een bijzondere activiteit is de ‘cheetah feeding’. Dit geeft de mogelijkheid de cheetah van heel dichtbij te bekijken. U kunt natuurlijk ook met uw 4×4 huurauto zelf een game drive maken door dit mooie gebied van Namibië.

Verschillende self drive 4×4 kampeerreizen door Namibië (in combinatie met Botswana) komen langs Mariental. Hier kunt u in alle rust overnachten in de Bagatelle Kalahari Game Ranch.

Accommodatie voorzieningen

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Eigen toiletblok met warm en koud water
  • Zwembad
  • Wifi bij de receptie
  • Mogelijkheid ontbijt, lunch en diner
  • Mogelijkheid tot boeken activiteiten

Andere accommodaties in Mariental

10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie