Desert Quiver Camp

In het Desert Quiver Camp in Namibië overnacht u in een zelfstandig chalet. Alle 24 chalets hebben grote slaapkamers, een eigen badkamer, patio en parkeerplaats. In de patio heeft u braai-faciliteiten, een kitchenette, koelkast en kookplaat. Bij de receptie van het Desert Quiver Camp kunt u de benodigde keukengerei halen en dagelijks verse producten bestellen om mee te koken. Wilt u uit eten, dan kunt u dineren bij de nabijgelegen Sossusvlei Lodge. Ook kunt u gebruikmaken van het Adventure Centre en hier verschillende activiteiten in de omgeving boeken. Belangrijkste attractie zijn de zandduinen bij Sossusvlei en het bijzondere Deadvlei met daarin de dode acacia bomen. De chalets liggen op slechts 5 kilometer van de toegangspoort naar de Sossusvlei en Deadvlei.

Het kamp zelf beschikt over een zwembad, bar en televisie.  Een kleine supermarkt, brandstof en een internetcafé zijn beschikbaar bij het Sossus Oasis-servicestation.

Bij self drive 4×4 Namibië lodge reis kunt u overnachten in een van de luxe chalets van het Desert Quiver Camp.

Accommodatie voorzieningen

  • 24 zelfstandige chalets
  • Eigen badkamer, patio en keuken
  • Mogelijkheid tot bestellen verse producten
  • Zwembad
  • Bar
  • Televisie
  • Restaurant en servicestation nabijgelegen

Andere accommodaties in Sossusvlei/Sesriem

10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie