Kunene River Lodge – Campsite

De Kunene River Lodge gelegen aan de Kunene rivier op de grens met Angola beschikt naast chalets ook over een aantal kampeerplaatsen aan het water. Deze zijn perfect om een reisdag door Afrika af te sluiten met zonsondergang bij de rivier. Bij de Kunene River Lodge kunt u kamperen in de natuur en tegelijkertijd gebruik maken van de faciliteiten van de lodge. Wanneer u  bijvoorbeeld niet zelf wilt koken kunt u hier ook dineren in het restaurant van de lodge. Avontuur en comfort in een!

Bij de lodge kunt u verschillende activiteiten boeken zoals raften, kanoën en zonsondergang- en vogelcruises over de rivier. Zeker de sunset cruise is een aanrader. U kunt in deze omgeving natuurlijk ook goed wandelen. De lodge is bereikbaar vanuit Opuwo of Ruacana. Recent is er een compleet nieuwe gravelweg aangelegd tussen Ruacana en Epupa Falls. In het groene seizoen bestaat de mogelijkheid dat de Kunene River Lodge minder goed bereikbaar is i.v.m. ‘river crossings’.

Accommodatie voorzieningen

  • Schaduwrijke kampeerplaatsen
  • Uitzicht over de rivier
  • Braai en elektriciteit op de kampeerplaats
  • Sanitaire blokken
  • Zwembad
  • Terras met uitzicht over de rivier
  • Wifi
  • Restaurant (dineren op aanvraag)

Andere accommodaties in Kunene Rivier

10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie