Storms River Mouth Restcamp

Naast de indrukwekkende kliffen van Tsitsikamma National Park ligt het Storms River Mouth Restcamp. De chalets zijn gelegen in deze schitterende omgeving, direct aan het water. De chalets hebben een eigen keuken, badkamer, veranda en braai. Een accommodatie van alle gemakken voorzien op een zeer unieke locatie.

Er zijn veel activiteiten te ondernemen in dit gebied. Vooral de actieveling kan hier zijn hart ophalen. Er zijn talloze hikes, van een paar uur tot meerdaagse tochten. Bij de receptie van het restcamp krijgt u hier meer informatie over. Op het kamp is het bedrijf Untouched Adventures gevestigd. Met de gidsen van Untouched Adventures kunt u mee op een kayaktocht door de monding van de Storms Rivier. Dit is een prachtige en goed georganiseerde tocht. Gaat u het kamp uit, dan vindt u bij Storms River Village (15 min rijden vanuit het kamp) nog tal van andere leuke activiteiten in deze omgeving. Zo kunt u hier een paardrijtocht maken of een mountainbike huren. Ook is hier een lokale brouwerij die proeverijen aanbiedt.

Dit kamp heeft de afgelopen tijd een grote verbouwing doorgemaakt. Alle voorzieningen zijn gemoderniseerd, de receptie is vernieuwd en aan de bouw van het nieuwe restaurant wordt hard gewerkt. Er is nu een tijdelijk restaurant waar prima maaltijden worden geserveerd. In het tijdelijke restaurant is wifi.

Accommodatie voorzieningen

  • Chalets met uitzicht op zee
  • Eigen veranda
  • Keuken
  • Badkamer
  • Restaurant
  • Wifi in het restaurant
  • Basic supermarkt
  • Curio winkel
  • Mooie hikes vanuit het restcamp
  • Naast Storms River Mouth

Andere accommodaties in Tsitsikamma National Park

10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie