Hoe leert u een land het beste kennen? Door er zelf rond te rijden en veel te bezoeken. Namibië is een land dat zich uitstekend leent voor een self drive. Kies voor een betrouwbare autohuur en ontdek Namibië zelf.

Het land

Namibië is een uitgestrekt en ongerept land. Zonder goede 4×4 is het land bijna niet te doorkruisen. Autohuur voor Namibië bij Selfdrive4x4.com biedt uitkomst.

Een groot deel van Namibië bestaat uit woestijn en zandgrond. De Namib en Kalahari woestijn maken deel uit van het land. Daarnaast kent het land een diversiteit aan wilde diersoorten. U kunt ze tegenkomen wanneer u rondreist. Tijdens uw verblijf in Namibië kunt u met een goede 4×4 auto veel dunbevolkte gebieden bezoeken. In het Noordwesten de Himba bevolking of de Caprivistrook aan de grens met Botswana.

Hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare autohuur voor Namibië reserveert u bij Selfdrive4x4.com. Wij hebben uw voertuig naar wens klaarstaan bij aankomst. Al onze autohuur, ook voor Namibië, betreft hoogwaardige kwaliteit en een voordelige prijs. Adviseert u vooraf bij ons wat het beste voertuig is voor uw reis? Wij kunnen u ook meer vertellen over de vele bezienswaardigheden. Dankzij onze autohuur kunt u veilig Namibië in, naar mooie plekjes als Kolmanskoppe, de Fish River Canyon of Luderitz.