Autohuur in Zuid-Afrika

Op vakantie naar prachtig Zuid-Afrika. Het wordt een reis om nooit te vergeten. Zeker niet als u ervoor kiest met een gehuurde auto Zuid-Afrika te ontdekken. Rijd bijvoorbeeld met een 4×4 of gewone huurauto door het schitterende Kruger Park of het Addo Elephant National Park en u zult verbaasd zijn van wat Zuid-Afrika u te bieden heeft.

Wanneer u gebruik maakt van een huurauto in Zuid-Afrika ontdekt u vervolgens plekken die voor standaard toerisme verborgen blijft. Veel wildparken in dit bijzondere land kennen speciaal aangelegde 4×4 paden, waardoor genieten zeer eenvoudig wordt. Naast wildparken beschikt Zuid-Afrika over fraaie landschappen en indrukwekkende steden. Door te kiezen voor betrouwbare autohuur bent u in Zuid-Afrika vrij om te bewegen.

Aan alles is gedacht

Tongasabi kent Zuid-Afrika en heeft voor u schitterende self drive pakketten samengesteld. Wij verzorgen voor u de accommodaties, het vervoer én de reserveringen. Geniet van een mooie reis inclusief door Zuid-Afrika, maar laat ons de zorgen op ons nemen. Uw auto staat klaar zodra uw vliegtuig geland is.

Naast complete Zuid-Afrika reizen (self drive pakketten), verzorgen wij ook alleen autohuur in Zuid-Afrika. Wij regelen 4×4 voertuigen, maar ook gewone auto’s en betrouwbare 4×4 campers. Tevens bieden wij u een goede verzekering via de Europeesche.

Geniet van al het moois wat Zuid-Afrika u te bieden heeft, geniet van goed geregelde autohuur in Zuid-Afrika.