Familiereis door Zuid-Afrika

De schoonheid van het land nodigt velen uit tot een fantastische familiereis naar Zuid-Afrika. De wilde dieren spreken tot de verbeelding van u en uw kinderen. U zult een hele andere wereld leren kennen tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika.

Onbezorgd genieten met betrouwbare autohuur 

Om u tijdens uw reis enkel druk te hoeven maken om de pracht en praal van het land, bieden we u een aantal opties aan. Zo kunt u bij Tongasabi terecht voor betrouwbaar autoverhuur, maar ook voor een volledig verzorgde self drive familiereis door Zuid-Afrika. In dat geval regelen wij de reserveringen en accommodaties voor u en ontvangt u van ons een optimale route. U rijdt dan met een betrouwbare auto door Zuid-Afrika en overnacht in B&B’s en self-catering chalet. U kunt natuurlijk ook upgraden naar meer luxe accommodaties. Voorafgaand aan en tijdens uw familiereis door Zuid-Afrika ontvangt u professioneel safari advies en support.

Enkele hoogtepunten van uw familiereis door Zuid-Afrika kunnen zijn: het Kruger National Park, Drakensbergen of het Addo Elephant National Park. U kunt uw familiereis door Zuid-Afrika ook combineren met een bezoek aan een van de buurlanden.