Vanuit het vliegtuig, zo de auto in. Dat is het gemak van een fly drive naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika. U krijgt de kans een avontuurlijke en prachtige reis te maken door een schitterend land, zonder dat u hoeft te wachten op het vliegveld. Uw 4×4 huurauto staat voor u klaar en u kunt direct aan uw rondreis beginnen.

Schitterend Zuid-Afrika

Als u heeft besloten voor een fly drive, is Zuid-Afrika geen ongewone keus. Veel mensen die voor het eerst een rondreis door zuidelijk Afrika willen maken, starten met Zuid-Afrika. Dit komt waarschijnlijk door het ruime aanbod aan prachtige flora en fauna. Zuid-Afrika kent veel wildparken die u met uw 4×4 huurauto kunt verkennen. Wellicht staat u oog in oog met een van de vele wilde dieren die Zuid-Afrika herbergt.

Selfdrive4x4.com geeft uw fly drive in Zuid-Afrika een zorgeloze start. Onze huurauto’s staan klaar in Johannesburg of Kaapstad. De plek waar uw vlucht aankomt. Van daaruit kunt u zelf op weg. Wij helpen u alvast met de meest optimale route.

Fly en self drive Zuid-Afrika

Selfdrive4x4.com verzorgt fly drive’s naar Zuid-Afrika met alleen een huurauto of als compleet verzorgde self drive (inclusief accommodaties en reserveringen). Vraag naar de mogelijkheden.