selfdrive4x4 aangesloten bij de SGR SGR member
Ontdek het echte afrika met Selfdrive4x4 Real 4x4 adventure
Persoonlijk afrika advies van Selfdrive4x4 Personal advice
25 jaar selfdrive ervaring in afrika 25 years of self drive experience through Africa

Self drive trips

Our many years of self-drive experience ensure the perfect travel offer, with optimal itineraries and favourable prices. Our 4x4 trips and self drive package deals are available on flexible travelling dates throughout the entire year. Selfdrive4x4.com arranges your entire journey, including car rental, insurance, accommodations and bookings. We are happy to help with a personal advice matching your preferences!

All self drive trips

Car rental

You can come to us for a reliable and cheap 4×4 rental car. Most 4×4 cars on offer are available both with and without camping gear for 2 to 4 or 5 people. Apart from cars and tents, we also offer 4×4 campers, like the TRAX and Bushcamper.

slide left
slide right

  10 / 10

  Geweldig avontuur!

  Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

  We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

  Al met al een fantastische ervaring!

  Anne de Lange

  10 / 10

  Een divers land

  In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

  De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

  Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

  Tessa en Sophie

  9 / 10

  Top reis

  Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

  Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

  Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

  Iris Koek

  10 / 10

  Sterke punten

  Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

  Verbeterpunten

  Eigenlijk niets te klagen.

   

  Anoniem

  9 / 10

  Hans bedankt!

  Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

  Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

  Tim & familie