Kampeersafari reizen Zuid-Afrika

Een avontuurlijke kampeersafari is een leuke en relatief eenvoudige reis waarbij u dicht bij de natuur komt. Het zijn reizen waarbij u slaapt in een tent en dus echt gaat kamperen. In de wildparken van bijvoorbeeld Botswana heeft u kans dat de dieren dwars door het kamp lopen, meer avontuur is bijna niet mogelijk! Meestal wordt het kamperen afgewisseld met een verblijf van 1 of meerdere nachten in een lodge.

Kampeerinformatie Zuid-Afrika

De kampeersafari’s zijn beschikbaar  voor individuele boekingen of beschikbaar als privé reis voor families of vrienden. We verzorgen regelmatig kampeersafari reizen voor privé groepjes waarbij bijvoorbeeld als afwisseling in een lodge of vaste (luxe) safari tent geslapen wordt.

Tenten en slapen
U slaapt in een tent, dit kan een daktent zijn op de 4×4 auto of een koepeltent naast de auto. De kampeeruitrusting is inclusief alle benodigdheden voor het kamperen zoals een slaapzak etc.

Sanitair op de camping
Meestal zijn er eenvoudige sanitaire voorzieningen beschikbaar op de kampeerplaatsen maar op een aantal meer remote plekken (vooral in Botswana en Namibië) zijn er geen toiletten of douches beschikbaar. In Zuid-Afrika zijn in principe op de meeste campings toiletten en douches beschikbaar.