Hluhluwe-Imfolozipark

Het park is het oudste natuurreservaat in Afrika en werd opgericht in 1895. Het Hluhluwe-Imfolozipark staat bekend om de neushoorn. Het park heeft namelijk een grote rol gespeeld in het behoud van de neushoorn. U heeft hier dan ook een grote kans deze indrukwekkende beesten te spotten. Het park heeft veel uitkijkhutten van waaruit u naast de Big Five, de meest uiteenlopende dieren kunt zien. Onder andere de giraffe, cheetah en wilde honden zijn te vinden in dit gebied. Vooral het noorden van het park staat bekend om de grote verscheidenheid aan dieren en vogels. U kunt het park bezoeken met een gids, in een begeleide wandeling of game drive, maar u kunt ook zelf met uw 4×4 auto het park doorrijden. Langs de autoroutes wordt ook informatie gegeven.

Dit park biedt een combinatie van een schitterend landschap met heuvels en vergezichten en met meest bijzondere safari dieren.

Het Hluhluwe-Imfolozipark is ongeveer 96.000 hectare groot met een zeer wisselend landschap. Vroeger was dit gebied het exclusieve jachtgebied van koning Shaka.

Tongasabi biedt u verschillende reizen langs het Hluhluwe reserve.

Activiteiten

Accommodaties in Hluhluwe-Imfolozipark