Namibië bestaat uit veel ongerepte natuur en uitgestrekte woestijngebieden. Dit land aan de Atlantische Oceaan, is zeer uitdagend voor eenieder die zelf met een 4×4 op verkenning wil gaan. Door naar Namibië af te reizen kunt u kennismaken met diverse, zeer ongewone, hoogtepunten. Namibië is een land wat u echt iets nieuws te bieden heeft.

Vele hoogtepunten

Naar Namibië kunnen zeer avontuurlijke reizen worden gemaakt. In het land is een 4×4 voertuig zeker nodig, gezien de ongereptheid van het land. Vergeet tijdens uw bezoek aan dit land niet een bezoek te brengen aan Etosha National Park, de Spitzkoppe of Kaokoland. Door een goede planning te maken en door minimaal 14 tot 20 dagen voor Namibië reizen uit te trekken, kunt u bijna alles zien.

De planning voordat u naar Namibië gaat afreizen, bestaat onder andere uit het bepalen van de route. Selfdrive4x4.com kan u adviseren over de meest ideale route langs de mooiste plekjes. Wij verzorgen voor u de autohuur, maar hebben ook complete pakketten samengesteld. U geniet wel van de vrijheid van een self drive, maar laat de zorgen aan ons over. Wij laten u probleemloos door Namibië reizen. U heeft een auto tot uw beschikking, de reserveringen en accommodaties worden verzorgd en bij uw reis ontvangt u een optimale route die vooraf wordt ingesteld op een GPS apparaat.