Namibië, een land dat voor velen van ons nog het nodige aan de verbeelding overlaat. Geniet van dit uitgestrekte en prachtige land in zuidelijk Afrika. Tijdens uw rondreis door Namibië ontdekt u de ongerepte en ruige natuur en leert u het land pas echt kennen. U zult versteld staan door de schoonheid van bijvoorbeeld de Twijfelfontein en de mooie natuur rond de Moremi Khwai en de Moremi 3rd Bridge. Ook de vele wilde diersoorten zullen u verrassen. Een rondreis door Namibië zal u uw hele leven bijblijven.

Woestijn

Namibië is ongerept. Het land bestaat voornamelijk uit woestijnvlakte en ook de oudste woestijn ter wereld bevindt zich in Namibië, de Namib Woestijn. Tijdens uw rondreis door Namibië zult u veel woestijn zien en kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de zandduinen bij Sossusvlei. Met een 4×4 self drive kost het geen enkele moeite al deze mooie gebieden te bereiken.

Ruim aanbod

Een rondreis door Namibië is er in diverse uitvoeringen. Selfdrive4x4.com biedt u de gelegenheid enkel een voertuig te huren, maar is ook de uitgelezen partner als het gaat om pakket reizen. Een rondreis door Namibië inclusief vervoer, reserveringen en accommodaties kan geboekt worden voor 14, 21 of 24 dagen met diverse accommodaties. U bepaalt zelf of u gaat voor avontuurlijk kamperen of dat u kiest voor het gemak van een lodge. De rondreis door Namibië kan altijd worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.