Self Drive Zuid-Afrika, het land van prachtige natuur en wilde dieren. Een ideale vakantiebestemming voor velen. Maak uw reis nog uitdagender met een huurauto van Selfdrive4x4.com. Zuid-Afrika ontdekken doet u nu helemaal zelf. Wij helpen u op weg met een 4×4 auto en een optimale route, de rest van uw self drive door Zuid-Afrika mag u zelf invullen.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om zijn vele wildparken. Als u op self drive safari wilt, is Zuid-Afrika hét land om als eerste te bezoeken. Olifanten, giraffes of leeuwen. In Zuid-Afrika kunt u ze spotten. Na aankomst op één van de internationale luchthavens kunt u het land verder verkennen met een 4×4 voertuig. Een self drive rondreis door Zuid-Afrika maakt uw vakantie avontuurlijker en zorgt ervoor dat u het heft in eigen handen heeft.

Pakket reizen

Heeft u graag de touwtjes in handen, maar vindt u het wel fijn dat uw overnachtingen goed geregeld zijn? U kunt bij Selfdrive4x4.com ook kiezen uw self drive vakantie door Zuid-Afrika aan te vullen met reserveringen en accommodaties. Deze zogenaamde pakket reizen geven u wél het avontuur en de afwisseling van een individuele reis, maar geven u ook de zekerheid van een verzorgde slaapplek.

De self drive reizen door Zuid-Afrika starten in grote plaatsen als Johannesburg, Kaapstad, Durban en Upington. Andere locaties zijn op aanvraag mogelijk.