Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Beiden self drive specialisten in Zuidelijk Afrika. Marco heeft meerdere jaren in Zimbabwe gewoond en Hans heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Hierdoor kennen wij alle ins en outs van Zuid-Afrika en hebben wij veel goede lokale contacten. Hiermee helpen wij u graag de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken.

Vertrouwd op reis

Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd op reis kunt. Daarom bezoeken wij zelf regelmatig Zuid-Afrika voor het bijhouden van de self drive ervaring en onze vertrouwde lokale contacten. Zo kunnen wij u altijd goed voorzien van up-to-date informatie uit Afrika. Wij kennen veel autoverhuurders in Zuid-Afrika, maar werken alleen samen met de meest betrouwbare bedrijven. Zo kunt u onbezorgd op reis.

Heeft u een self drive vraag of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op 035-7600418 of een email sturen naar info@tongasabi.com. Wij helpen u graag verder.

Hans Schoelink & Marco de Lange