Zuid-Afrika reizen

In B&B of bijvoorbeeld met een 4×4 met kampeeruitrusting. Individuele Zuid-Afrika reizen vindt u bij Tongasabi. Self drive specialist voor Zuid-Afrika.

Zoekt u een self drive reis door Zuidelijk Afrika dan kunnen wij u ook een betrouwbare huurauto leveren en samen met u de te reizen route uitzetten. Onze reiservaring en lokale contacten vormen de basis voor uw reis. Met meer dan 150.000 zelf gereden kilometers in Zuidelijk Afrika kunnen wij u ook van een goed advies voorzien!

Self drive comfortabele safari reizen

Dit zijn bijvoorbeeld self drive reizen die gebruik maken van 2-3 sterren accommodaties zoals B&B, eenvoudige hotels, chalets, rondavels en ook self catering accommodaties.

Self drive kampeersafari’s

Tijdens een kampeersafari gaat u ook kamperen in een tent gedurende de reis. Bij de meeste autohuur reizen wordt het kamperen ook afgewisseld met vervolgens ook een verblijf in een hotel, B&B of lodge.

Onze andere Zuid-Afrika Reizen

  • Comfortabele safari reizen
  • Kampeersafari’s
  • Luxe & Exclusieve Afrika reizen
  • Maatwerk en familiereizen
  • Reizen met een gids

Luxe & Exclusieve Afrika reizen

De luxe reizen zijn safari reizen waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van goede tot zeer goede hotels en/of ook luxe mobile tented camp safari’s met en-suite voorzieningen. Deze reizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden u een zeer luxe verblijf in Zuid-Afrika.

Maatwerk en familiereizen

Bij dit type reizen is in principe alles mogelijk, Tongasabi kan u ook afhankelijk van de bestemming en het soort reis de juiste Zuid-Afrika reis verzorgen, vanaf 1 to 25 personen of nog veel meer! Individueel met meerdere auto’s of bijvoorbeeld met een gids en comfortable bus.

Reizen met een gids

Heeft u een vraag over een Zuid-Afrika reis? Bel 035-7600417 of stuur ons een email. info@tongasabi.com