Berg en Dal Chalet

Dit restcamp heeft maar liefst 69 bungalows en biedt voldoende ruimte in het populaire Kruger National Park. Iedere bungalow heeft wel voldoende privacy waardoor u niet het gevoel heeft op een groot restcamp te staan. Berg-en-Dal restcamp is een van de jongste restcamps in Kurger National Park. De bungalows zijn daardoor moderner dan in andere Kruger accommodaties en zijn als uitzondering op de regel geen rondavels, maar gewone chalets. Iedere bungalow bestaat uit een woonkamer en een slaapkamer met en-suite badkamer. Sommige bungalows hebben een eigen kitchenette en veranda, bij de andere bungalows maakt u gebruik van de gedeelde keuken.  heeft een eigen stroomvoorziening en braai. Als campinggast kunt u gebruikmaken van de gedeelde sanitaire blokken en kookfaciliteiten. Heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u terecht in het restaurant met uitzicht op de Matjulu-dam. Er is een een groot zwembad met water dat over muren van natuurlijke rots loopt.

De goed gekwalificeerde safari-gidsen van het Krugerpark kunnen u routes door het park voorstellen en u meenemen op ochtend-, avond- en hele dag gamedrives / -wandelingen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf een game drive te maken met uw huurauto.

Berg en Dal Restcamp kan een accommodatie zijn tijdens uw self drive 4×4 reis door Zuid-Afrika.

Accommodatie voorzieningen

 • Ruime bungalows
 • Eigen braai
 • En-suite badkamer
 • Eigen keuken of gedeelde keuken
 • Informatiecentrum
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Wifi
 • Was faciliteiten
 • Mogelijkheid om activiteiten te boeken
 • Tankstation
 • Auditorium

Andere accommodaties in Kruger National Park

10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie