testmeout

Bestemmingen

Wij hebben een grote variatie van reizen door Zuid-Afrika. U kunt de omgeving van Kaapstad, Johannesburg, Durban of Uppington verkennen. Of maak een stop in Swaziland of Lesotho. U kunt ook een combinatie maken met bijvoorbeeld Botswana of Namibië.

Self drive Namibië

Self drive Namibië

Namibië is een uitgestrekt 'woestijn' land in zuidelijk Afrika, aan de kust van de Atlantische Oceaan tussen Angola, Botswana en Zuid-Afrika.

LEES VERDER
Self drive Botswana

Self drive Botswana

Botswana is het self drive safari land bij uitstek, hier kunt u zelfstandig met 4x4 dwars door de wildparken reizen en het echte Afrika avontuur beleven.

LEES VERDER
Self drive Zuid-Afrika

Self drive Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is voor veel self drive reizigers een van de eerste landen die bezocht worden in Zuidelijk Afrika. Van het Kruger Park in het oosten tot het Richtersveld in het westen, ontdek zelf dit bijzondere land.

LEES VERDER
Self drive Zambia

Self drive Zambia

Ontdek de bijzondere wildparken van Zambia, zoals South Luangwa, Kafue National Park en Lower Zambezi per 4x4 met Selfdrive4x4. En breng een bezoek aan de Victoria Falls bij Livingstone.

LEES VERDER
Self drive Zimbabwe

Self drive Zimbabwe

Zimbabwe past prima in een 4x4 self drive reis door Zuidelijk Afrika. Bezoek onder andere Matopos, Hwange en Mana Pools National Park.

LEES VERDER
Self drive Malawi

Self drive Malawi

Malawi is een onbekende maar bijzondere self drive bestemming geschikt voor avontuurlijke self drive reizigers. Malawi biedt een combinatie van avontuurlijke safari's, prachtige stranden aan Lake Malawi en hoge bergen.

LEES VERDER
Self drive Mozambique

Self drive Mozambique

Ontdek Mozambique zelfstandig met selfdrive4×4 en verken de langgerekte kust en wildparken zoals Gorongosa National Park.

LEES VERDER
Self drive Lesotho

Self drive Lesotho

Rijd tijdens uw self drive Zuid-Afrika reis door het indrukwekkende Lesotho. Dit bergkoninkrijk wordt ook wel het 'Tibet van Afrika' genoemd.

LEES VERDER
Self drive Swaziland

Self drive Swaziland

Dit kleine land tussen Zuid-Afrika en Mozambique is een bezoek tijdens uw self drive reis zeker waard. Swaziland biedt een gevarieerd landschap en mooie nationale parken.

LEES VERDER
10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie